Ελεύθερος...


Ελεύθερος από τι; Τι τον νοιάζει τον Ζαρατούστρα!
Μα το μάτι σου πρέπει φωτεινό να μου αναγγείλει:
Ελεύθερος προς τι;
Φ. Νίτσε.


Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση του συνδυασμού - Καρδίτσα 6 Οκτωβρίου - ΚΙΕΡΙΟΝ

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων της Καρδίτσας του συνδυασμού "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ" στους εκπροσώπους των ΜΜΕ από τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Ροντούλη.
Ο κ. Ροντούλης έδωσε το πολιτικό μήνυμα της ημέρας τονίζοντας πως ο αγώνας είναι κυρίως πολιτικός εναντίον των δυνάμων της παρακμής που απειλούν να συνθλίψουν τη χώρα μας και σαν κεντρικό μας συνθημα όρισε το "ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ"
Στα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα απεικονίζονται μερικοί από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού Καρδίτσης.
 Από αριστερά προς τα δεξια ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Καρδαράς, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αστέριος Ροντούλης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μακρυγιάννης.

 Από αριστερά προς τα δεξιά ο Χρήστος Μακρυγιάννης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κατερίνα Αβράμπου - Αργυρίου, Βάιος Τσιαλκούτης, Λέαδρος Κούτρας, Γιάννης Γιαννόπουλος, Μιλτιάδης Αλεξιάς και Στέργιος Κοντομήτρος.


Από αριστερά προς τα δεξιά οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αποστόλης Καρατσιώρης, Γιώργος Χατζηβεώτης, Φάνης Πανταζάκος, Βιολέτα Γεωργίου - Νούσια και ο Κώστας Καρδαράς.









Βιογραφικά Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων
Αλεξιάς Μιλτιάδης
49 ετών αγρότης από την Αχλαδιά. Απόφοιτος εξαταξίου Γυμνασίου. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Αγωνίζεται για την προσαρμογή των αγροτών στα νέα δεδομένα με όραμα μια πολυάριθμη και ευημερούσα αγροτική τάξη.
Αργυρίου – Αβράμπου Κατερίνα
Ελεύθερη επαγγελματίας 44 ετών. Γεννήθηκε στα Μεγάλα Βραγκιανά και είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Αβράμπο από το Νεοχώρι και έχουν δύο παιδιά 20 και 22ετών. Κατοικεί μόνιμα στην Καρδίτσα. ασχολείται ενεργά με τη λαϊκή μας παράδοση και τους παραδοσιακούς χορούς.
Γεωργίου - Νούσια Βιολέτα
Είναι 39 ετών. Έχει 4 παιδιά. Επιχειρηματίας και έμπορος με κατάστημα γεωργικών εφοδίων στην Ανάβρα. Ταλαντούχα ερασιτέχνης ζωγράφος και σκιτσογράφος με πλούσιο εικαστικό έργο.
Γιαννόπουλος Ιωάννης
Αγρότης και ερευνητής της τοπικής ιστορίας και λαογραφίας.
72 ετών από τον Κέδρο Καρδίτσης. Έχει πλούσια ιστορία τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα του νομού μας και ολόκληρης της Θεσσαλίας.
Είναι ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Καρδιτσιώτικων μελετών.
Συγγραφέας βιβλίων και άρθρων ιστορικού και λαογραφικού περιεχομένου, δημιουργός CD και DVD με θέμα την παράδοση και τον λαϊκό πολιτισμό, στιχουργός και ποιητής έχει στίχους κατατεθειμένους στην εθνική βιβλιοθήκη.
Δασκάλου Βασίλης
Είναι 57 ετών και γόνος πολύτεκνης οικογένειας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πετρωτό Καρδίτσας. Απόφοιτος επταταξίου ιερατικής σχολής Λαμίας. Υπήρξε υπάλληλος στον Εθνικό Οργανισμό Καπνού και κατόπιν της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας στη Διεύθυνση Βιομηχανικών Φυτών. Πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένος με δύο μεγάλα παιδιά.
Καρατσιώρης Απόστολος
Ελεύθερος επαγγελματίας (εφαρμογές μονώσεων) ηλικίας  46 ετών. Ανύπαντρος. Κάτοικος Προδρόμου Καρδίτσης. Πρώην παίκτης και παράγοντας της ομάδος ΑΟ Προδρομιακός.  Με πλούσια ιστορία στο εργατικό και κοινωνικό κίνημα.
Κοντομήτρος Στέργιος
Νοσηλευτής, απόφοιτος Σχολής Νοσηλευτικής, 51 ετών. Παντρεμένος με 3 παιδιά. Κατάγεται από Κτημένη και κατοικεί στην Καρδίτσα. Είναι επίτροπος του Μητροπολιτικού ναού του Αγ. Κωνσταντίνου με πλούσια κοινωνική δράση.
Κούτρας Λέανδρος
Από το Προάστιο. Παντρεμένος με δύο κόρες.
Ελεύθερος επαγγελματίας (σιδηρουργικές κατασκευές) και αγρότης. Επί 6 χρόνια υπηρέτησε ως Μηχανικός στο Εμπορικό Ναυτικό. Με έντονη κοινωνική παρουσία στα όρια του δήμου του και όχι μόνο.
Μπολτσή – Καραγιάννη Ελένη
Γεννήθηκε στη Μούχα. Είναι παντρεμένη με 3 παιδιά και ζει στο Ξινονέρι.
Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσης. Παρά τα πολλαπλά της καθήκοντα βρίσκει το χρόνο να ενδιαφερθεί για τα κοινά και να αγωνιστεί για το γενικότερο συμφέρον.
Ντραβάλιας Κωνσταντίνος
Εργοδηγός Ηλεκτρολόγος. 60 ετών από Ματαράγκα. Παντρεμένος με 2 παιδιά. Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με πολλές δραστηριότητες
Πανταζάκος Φάνης
Επιχειρηματίας 47 ετών. Παντρεμένος με 2 κόρες. Ζει στην Καρδίτσα. Προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας. Συνδικαλιστής εκλεγμένος στο Εργατικό Κέντρο. Αθλητής μέλος σκοπευτικού ομίλου μέλους της ΣΚΟΕ.
Τσιαλκούτης Βάιος
Συνταξιούχος δημοσίου. Κατοικεί στον Παλαμά. Με πλούσια κοινωνική δράση και παρουσία όχι μόνο στα όρια του δήμου Παλαμά αλλά και στους γειτονικούς του.
Τσιαχτάνης Κωνσταντίνος
Νοσηλευτής, απόφοιτος Σχολής Νοσηλευτικής, 44 ετών από το Καρποχώρι. Εργάζεται στο χειρουργείο του νοσοκομείου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά 14 και 11 ετών. Είναι γενικός γραμματέας του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδος Α.Ε. Καρποχωρίου.
Χατζηβεώτης Γεώργιος
Οδοντίατρος απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι 41 ετών, παντρεμένος με 2 παιδιά. Ζει και εργάζεται στην Καρδίτσα. Μέλος του ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσης και  εκπρόσωπός του στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Νομού Καρδίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου